Gør børneværelset klar med wallstickers

Der er mange ting, som man skal have gjort klart i et børneværelse, når man venter et barn, om det så er for første gang, eller man venter det næste i rækken.
Måske har man lånt noget udstår og fået noget ting, eller man lader noget gå i arv, for det er trods alt dyrt at have børn, så man kan lige så godt genbruge så meget, som det er muligt – det er desuden også godt for miljøet!
Men generelt gør man meget mere ud af det, end hvad man gjorde tidligere, hvor barnet bare skulle være glad for, at der overhovedet var et sted at sove, hvor det nu nærmest er en helligdom, som man gør en masse ud, hvor barnet skal være.
Så man bruger lang tid på at indrette det, istandsætte det, male det og sætte en masse møbler ind, hvor man måske har lavet nogle af dem selv, mens man har købt andre; og igen fået nogle møbler af andre.

Wallstickers til børneværelset gør dette til et specielt sted

Man overvejer også plakater og nogle malerier til børn at pynte væggene med, for man kan ikke finde noget spændende tapet, men så kommer man i tanke om, at der er sådan noget som wallstickers børneværelse, og det bliver så den løsning, som man vælger.
Man bruger tid på at finde de helt rette af disse klistermærker, og så sætter man dem helt fint op, så man forestiller sig, hvordan det lille barn kan kigge sig omkring og tænke, at det er i en jungle, blandt dyr eller ude i en skov alt efter, hvad det er for nogle motiver, som man vælger, at disse wallstickers skal være i.
Man udskifter dem så også, som barnet bliver ældre, så det bliver nogle, der passer lidt mere sammen til den alder, som barnet har, og så sætter man dem måske ikke helt nede fra gulvet af, så barnet, når det bliver ældre, kan kravle rundt og pille dem ned.
For de wallstickers kan virke så livagtige, at barnet bare må hen at røre ved dem flere gange.