Profacto, profacto.dk, sikkerhed, undgå svindel, 2 person godkendelse, dobbelt godkendelse for ekstra sikkerhed

Profacto, profacto.dk, sikkerhed, undgå svindel, 2 person godkendelse, dobbelt godkendelse for ekstra sikkerhed kan vise sig og være alle pengene værd. Når man lever i en tid, hvor der er så meget data, som ligger på nettet, på servere, bag lås og slå, kan man ikke være for sikker. Man er naiv hvis man ikke tror, at der er folk som forsøger at få fingrene i adskillige virksomheders data.

Det er ikke mange år siden, at man havde kæmpe sag med virksomheder der solgte data til tredjepart, for eventuelt markettingsfordele. På den måde kan man nemmere tilgå sit publikum, når man har nogle informationer omkring dem, som giver en ide af hvad de kan lide. Target marketing vil nogle kalde det, usmageligt ville andre kalde det. Krænkende endda, og med sikker godkendelse med four eyes approval kommer sådan noget ikke til at ske.

Saml din virksomhed under en løsning

For at spare tid i virksomheden, er der mange som benytter sig af systemer som også samler det hele under en platform. På den måde undgår man at folk skal have fat i hinanden, og har brug for at trække på hinanden hele tiden. Så kan man bare gå ind i systemet og hente de filer, de billeder, dokumenter eller hvad det nu måtte være for at kunne gøre sit arbejde. Det skaber bare en meget mere velfungerende arbejdsplads.

Alt det og mere til kan man få op og køre med det samme i ens virksomhed. Det vil måske tage noget tid og indstille alle på det, men sådan er det nogle gange og drive en virksomhed. For at skifte vision skal man også have alle sammen med på vognen, så man ikke har nogle ansatte der sidder og modarbejder en. Igennem denne side finder man også frem til nogle smarte løsninger, som vil være til kæmpe fordel for ens virksomhed. Så det er i hvert fald værd og tjekke ud, hvis man ikke ønsker at misse ud på en god løsning her.