Borgergades parkeringskælder godt og trygt

Det at ens bil holder godt og trygt er for mig vigtigt – min bil er ikke billig, og jeg har brug for at den står lunt og godt, når jeg er på tur til København og har ærinder i midten af København. Nu ved jeg hvor Borgergade ligger, så for mig er det det parkeringshus jeg benytter når jeg skal til København, så skal jeg ikke tænke så meget over hvor jeg skal hen, for jeg kender vejen. Tidligere kunne jeg ikke fordrage at køre til København, for det var et mareridt at finde en ledig parkeringsplads i nærheden af hvor jeg skulle hen. Så kunne jeg parkere lidt udenfor midten af København og tage S-toget ind og tilbage når jeg skulle hjem igen. Så for mig er det blevet en del nemmere at tage turen til København i bil. Det kan jeg jo også kun forestille mig at andre mennesker også har det sådan.

Borgergade Parkering

Det parkeringshus der ligger i Borgergade, er lys og moderne indrettet – og selv jeg kan finde rundt derinde. Borgergade Parkering er tillige rimelig i pris, og jeg kan både køre ud af Borgergade og Adelgade når jeg skal hjem. Det kan nogen gange være en fordel med to udgange, afhængig af trafikken. Jeg kan godt lide at min bil står sikkert og godt, og det gør den, når jeg vælger Borgergade Parkering, for her er der video overvågning døgnet rundt. De har 300 pladser i parkeringskælderen i Borgergade, så der er altid plads til min bil.