Hvor får jeg lækkert smørrebrød i Vejle?

Uha sulten melder sig, og jeg er ved at være træt af juice og salat – kunne bare rigtig godt tænke mig sådan et par rigtig gode stykker smørrebrød – jeg kunne selvfølgelig bare lige købe et par stykker smørrebrød i vejle, inden jeg kører hjemad – sådan et eller to stykker du ved rigtig høj belagt – fiskefile, det må de have, med remoulade, kaviar, asparges, citron og hvad man nu ellers kan finde på at lægge ovenpå – nøj, nu begynder mundvandet at løbe – godt at jeg ikke har så lang tid til at jeg kan smutte afsted og hente det. og hvad skal jeg dog så finde på til det andet stykke- mon jeg i det hele taget kan spise mere end et stykke i den størrelse, jeg plejer jo ikke at spise så meget til frokost. Pyt, så gemmer jeg det andet til om aftenen, så skal der altså være kød på. Roastbeef, nu snakker vi – sådan et dejligt stykke med peberrod, måske har de også noget andet, det kan jeg jo finde ud af når jeg kommer, jeg behøver jo ikke lige vide det på forhånd, selvom det ville være hurtigere lige at ringe og bestille det så det var klar til afhentning når jeg kom forbi. Måske er der en der vil spise sammen med i aften, så kunne jeg jo lige aftale det, så sad jeg ikke helt alene med sådan nogle dejlige stykker smørrebrød. Jeg skal også lige huske at få købt nogle flasker vin med – så vi rigtig kan hygge.