Nye tage er ingen sag for Finn Vesterholm

Overvejer du at skifte det gamle tag ud?

I Kolding holder Finn Vesterholm til sammen med teamet, der løfter alle opgaver inden for tagdækning og tømreropgaver

En kompetent tømrer til dit tag

Er du på udkig efter en tagdækker kolding, bør du tage en snak med Finn Vesterholm. De kan rådgive dig om, hvilken type tag der passer godt til dit hus samt ordne tagdækningen for dig.

Med deres mange års ekspertise er du i trygge hænder hos dem, og du kan altid være sikker på, at du får deres ærlige og faglige holdning til netop dit projekt. Det gælder både, hvis du skal have renoveret det gamle tag, eller hvis taget skal skiftes helt ud til nyt.

Renovere eller skifte?

Nogle gange kan det være rigtig svært selv at vurdere, hvornår taget er så slidt, at det skal skiftes, og hvornår det stadig kan være en god investering at renovere og vedligeholde. Måske er det kun små tiltag, der skal til, før dit tag kan holde mange år endnu. Uanset hvad, er du velkommen hos Finn Vesterholm, der gerne tager en snak med dig – eller andre tømrerprojekter.

Firmaet har hjemme i Kolding, hvorfra de arbejder med mange af deres projekter. Kommer du et stykke fra Kolding, er det heller ikke umuligt at lave en god aftale. Kontakt Finn Vesterholm, hvis du vil vide, om de kan hjælpe dig – eller pege dig i retning af et andet kompetent firma, som er tættere på dig. De vægter nemlig god samarbejdsånd lige så højt som god kvalitet i tagdækning.