Julebuffet ud af huset bliver det næste store

Der er mange situationer, hvor man bestiller mad udefra, om det er ved at købe aftensmad til en selv og den bedre halvdel om aftenen, eller man skal bruge noget mad til et vennepar, der kigger forbi.
Det er ellers her, at man som regel plejer at skulle vise, hvad man har af evner i et køkken, men der er en grund til, at man kalder det et samtalekøkken, for man vil hellere snakke sammen her, end at man bruger tiden på at lave mad, så man ikke kan koncentrere sig om at lave mad.
Ellers kan man få de måltidskasser udefra, der efterhånden er skræddersyet sådan, at man bare lige skal tilføje en enkelt ting og varme det op, og så er der aftensmad på bordet. Det kan man hygge sig med som to par eller mere.
Det sidste er der også mange børnefamilier, som der bruger, fordi man så både kan få frisk mad med familien, men man skal ikke bruge lang tid på at lave mad.

Snart får alle julebuffet ud af huset

Der er jo sådan set heller ikke den anledning, hvor der er mange mennesker samlet, hvor man ikke får mad ud af huset. Tidligere var det en luksusting, men nu er det noget, som de fleste mennesker har råd til.
Når der så er julefrokost, så får man også julefrokost mad ud af huset som firma eller lignende, da det bare er nemmest, end at alle skal tage en ret med.
Men selv sådan noget som juelaften bliver nok også snart noget, hvor man får den slags mad udefra, fordi det er blevet nemmest at gøre, så man kan hygge sig med alle de andre ting, som der hører sig julen til.
Desuden er dem i familien, der er gode til at lave julemad, for gamle til at lave den slags, og man vil slet ikke prøve at gøre dem kunsten efter, så man kan lige så godt få folk, der har forstand på at lave det, lave det for en, så man kan bestille det udefra.
Det lyder helt forkert nu, men vi tror, det er sådan, fremtiden bliver.