Nyd hyggen omkring et bålfad

Det er indbegrebet af hygge, når man samles omkring et bålfad. Det er sammenhold, gode snakke, fordybelse og mulighed for at komme tættere på hinanden. Bålfadet kan købes i forskellige størrelse, alt efter hvilket behov man har. Det kan være, at man vil nyde varmen og flammerne, eller man vil lave mad såsom snobrød, skumfiduser, suppe osv. Der er uendelige muligheder, når man fremskaffer sig et bålfad. Fordelen ved et bålfad er, at det kan flyttes rundt i haven, alt efter hvor det passer bedst at lave bål. Det kan være, at det blæser, og derved kan der findes et sted med mere læ. Det kan også være, at det er en fordel med en skyggeplads, hvis det bliver for varmt at sidde midt i solen.

Forstil dig en lun sommeraften med familie og venner på besøg, hvor I kan samles omkring bålfadet. Måske et tæppe over ryggen, men ellers lade varmen fra bålfadet varme kroppen. Nyd de flotte flammer, der langsomt spiser træet. Der bliver grinet, fortalt gode historier eller der bliver mulighed for den dybe samtale, man normalt ikke får taget sig tiden til at få taget i en travl hverdag. Børnene elsker at hygge omkring et bålfad. De kan selv være med til at tænde for bålet og selv være med til at lave maden.

Gå til link og se vores store udvalg i bålfade. Vi har mange forskellige størrelser, og det er også muligt at få specialfremstillet et bålfad. Kontakt os, og vi finder den helt rigtige løsning til dig.