Professionelt malerarbejde til både private og erhverv

Det må være en dejlig måde at tjene sine penge på – i tidernes morgen, ville jeg gerne selv være professionel maler, da jeg elsker at male. Det har jeg selvfølgelig nydt godt af, selvom jeg aldrig selv blev maler. De små opgaver klarer jeg selv, men når vi begynder at tale om at male et helt hus eller bygning, ude eller inde, så står jeg af – det må der simpelthen en professionel maler til. Jeg skulle engang hjælpe min datter med at male hendes hus, da det var et hus der havde været røget cigaretter i – og her måtte vi alligevel ty til en professionel maler, der kunne vejlede os, og komme med gode råd. Han var meget behjælpelig med at finde farven, der matchede dørkarmene, ramme den rigtige farve på loftet, og så havde han også adgang til at kunne sprøjtemale – så tingene gik lidt hurtigere.

Maling af facade

De mennesker der har erhvervs ejendomme, står jo også får den udvendige vedligeholdelse – og jeg er da sikker på, at her er der masser af tid og penge at spare, hvis man får hjælp af en professionel maler. Jeg selv ville da nødigt hænge som dem på billedet og male en facade. Hvorvidt male firma Maler-ingemann.dk gør sig i lige disse opgaver, er jeg lidt usikker på, men man kan jo altid ringe og høre ad. Firmaet henvender sig for det meste til private kunder, men udfører også malerarbejde for erhverv. De er professionelle og leverer maler arbejde af højeste kvalitet.