Tapas med lakseruller

Nu er det ikke kun den klassiske pølse tapas fra Spanien der findes på de borde rundt om i landet, hvor man lige ønsker at spise Tapas. Tapas kommer oprindeligt fra Spanien, og derfor er det også her man finder den højeste kvalitet indenfor Tapas – Fromspainwithlove.dk er eksperter indenfor Tapas, og de sender deres produkter direkte til vores dør, så nemmere bliver det ikke. Udover at have en produktion af klassisk Tapas, findes der også mange alternativer og opskrifter på anderledes Tapas, så den lige rammer den smag, som man gerne vil prøve. Jeg selv har engang fået en fisketapas, og den passede godt til mig og mine veninder, da vi alle er vilde med fisk. Den anden dag fik vi også tapas til vores julefrokost, og her var det en blanding af fisk og kød – så mulighederne er mange.

Tapas med laks og flødeost

Nu snakker vi, jeg elsker dem disse lakseruller med flødeost som man kan få opskriften på fra Fromspainwithlove.dk. De gør også lykke når jeg serverer dem til min familie. Så står du en dag, og skal fejre et eller andet, kan jeg helt vildt anbefale disse, og jeg er sikker på at de også falder i god jord hos andre, der vælger at have disse lakseruller med på deres tapas tallerken. Det er blevet lidt en mode at få serveret Tapas, men det at der serveres små forskellige ting på et fad eller bræt, er da en genial ide, for så er der næsten altid noget man kan lide.