Spændende nye udendørs fliser

Så fik vi indviet vores nye have og vores flotte nye terrasse med vores nye fliser – ikke bare de her kedelige almindelige cement fliser, men med nogle flotte keramik fliser til udendørs brug. Det ser bare elegant ud – og jeg er sikker på, at den dag jeg skal sælge mit hus, så er det min nye have og terrasse med de nye fliser, der får prisen til at stige, og gøre at huset nemt bliver solgt. Jeg havde ikke set disse keramik fliser til udendørs brug før end jeg kom ind på danskfliselager.dk – og det gav jo os inspiration til at kigge nærmere på hvad der så lige fandtes af forskellige slags. Da vi ikke ville vente så længe på levering, ringede vi til dem, for at høre til leveringstiden på de udendørs fliser, og her fik vi at vide at de altid havde 85% af sortimentet på lager.

Udendørsfliser

Min mand siger altid “Læs mere” hvis du er i tvivl, så vi læste mere om kvalitet og de udendørs fliser og produkter der var tale om – bagefter tog vi ud til Dansk Flise Lager for at få lidt ekspert rådgivning – og her var der virkelig tale om en høj faglighed inden for fliseverdenen, som vi kunne gøre brug af. Vi fik ikke bare fliserne leveret 2 dage efter, men vi fik dem også til den laveste pris på markedet, da Dansk Flise Lager kører med pris garanti. Jeg nyder min nye terrasse, og er glad for at vi valgte netop disse fliser.